Kako gledati HD prijenos uživo na računalu ili mobitelu?

Na stranici prijenosi utakmica možete naći dvije vrste linkova za gledanje sportskih prijenosa;

1. Prijenosi za gledanje direktno u web pretraživaču.

2. HD prijenosi koje gledate pomoću SopCast ili AceStream softvera.

Sve što vam treba za gledanje direktnih prijenosa je web pretraživač koji podržava nove tehnologije poput html5. Klikom na ime utakmice koja vas zanima, otvarate novi prozor u kojem gledate direktan prijenos.

HD sportski prijenosi uživo se gledaju na način da klikom na broj u zagradi pored imena utakmice koja vas zanima, otvarate dodatne HD linkove koji se gledaju iz Sopcast ili AceStream softvera.

hd prijenosi

AceStream HD prijenosi

AceStream je platforma novije generacije koja u svojoj srži koristi P2P tehnologiju, BitTorrent protokol, koji je prepoznat kao najučinkovitiji protokol za prijenos i isporuku velikog sadržaja. Ace Stream Media sadrži nekoliko programa koji se u paketu skidaju i instaliraju, a omogućavaju vam gledanje HD prijenosa iz njihovog video playera ili direktno iz browsera pomoću proširenja. Ace Stream Media postoji za Windows, Linux i Android mobitele, a softver možete naći ovdje.

Za gledanje AceStream HD sportski prijenosi na mobitelu trebate skinuti AceStream Engine aplikaciju na koju se potrebno registrirati i logirati. Nakon toga, klikom na bilo koji AceStream link iz izbornika, video prijenos se automatski pokreće u video playeru (Ace Player, VLC, BSPlayer) po vašem izboru.

SopCast HD prijenosi

Prvi softver koji se pojavio za gledanje HD prijenosa je bio SopCast. Jednostavan i besplatan program za emitiranje ili gledanje videa putem interneta. SoP je kratica za Streaming over P2P, a jezgra je protokol proizveden od strane Sopcast tima, koji je nazvan sop://, ili SoP tehnologija. Danas se Sopcast više ne koristi.

UTAKMICE.NET

je video portal na kojem možete gledati pregled aktualnog kola, sažetak, snimke i golove iz najboljih EU nogometnih liga poput Lige prvaka, Europske lige, Engleske Premier, Bundeslige, Serie A, La Lige, Ligue 1..

Utakmice uživo prijenos raznih sportova; nogomet, košarka, tenis, rukomet, hokej, MMA, boks, eSport, hrvanje, bejzbol, američki nogomet, odbojka, vaterpolo, F1, MotoGP, biciklizam, rugby, golf, pikado, biljar, koje putem interneta možete gledati uživo na svom računalu ili mobitelu.

PROMO